Workshops - Naaiateliers - Creatieve lessen

Wij bieden jullie graag een ruime keuze aan workshops voor beginners en gevorderden aan, waarin één thema centraal staat. Van diverse naaiateliers tot allerhande creatieve workshops.

Alle workshops worden gegeven door personen die zeer selectief gekozen zijn nl stuk voor stuk ervaren naaisters én lesgeefsters/ échte juffen ;-) 
Ons Annelies gaat al van quasi dag 1 mee, naait reeds van voor ze een tiener was én is een krak in het naai- en onderwijsvak! Bij haar kom je terecht in de uitdagende cursussen en de begeleide naaiateliers.
Bij ons goedlachse Sofie kom je terecht om allerhande kinderkleding te leren naaien én om je technieken bij te schaven!Nog een dame die bij ons vele tassenworkshops geeft is Wendy. Voor haar heeft geen enkel tassenpatroon nog geheimen!
Ook Heidi is een vaste lesgeefster aan huis : zij leert jullie alles over de Cameo Silhouette en plottertechnieken.

Aan iedere workshop kunnen max. 6 personen deelnemen, om iedereen een kwalitatieve goed gevulde les te kunnen garanderen.
Verder wordt er per workshop duidelijk op voorhand gecommuniceerd wat mee te brengen of aan te kopen qua benodigdheden. 

Verfrissingen en versnaperingen zijn steeds inbegrepen, inclusief een broodjeslunch bij dagworkshops.

Kom dus zeker eens een gezellig dagje doorbrengen in ons atelier!

Is je favoriete workshop volzet? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en laat je op de wachtlijst zetten voor wanneer er een plaatsje terug vrij komt.