Over ons

De Stoffenschuur beschikt over een ruime keuze aan stoffen in allerlei verschillende materialen en afmetingen en aan diverse prijzen. Van kindermodestoffen tot damesmodestoffen, van zacht katoen tot stevig leder, in een basiskleur of chique design. Je vindt bij ons tevens de creatieve stoffen van bekende Belgische designers, zoals Eva Mouton en Lotte Martens. We leggen niet de focus op interieurstoffen, maar staan altijd open voor de vraag van onze klanten.

 

Naast de stoffen verkopen we allerlei leuke en populaire patronen. Zowel in de vorm van welbekende naaimagazines (o.a. My image, Ottobre) als losse patronen (o.a. Bel' Etoile, Iris may,...). Om kinder- en dameskleding, handtassen, accessoires en zelfs tipitenten te ontwerpen.

 

Aan de fournituren, die nodig zijn om je creatie af te werken, hebben we uiteraard ook gedacht! Kleine benodigdheden zoals naalden, knopen, boorden en ritsen zit standaard in ons assortiment. Je dient enkel over een naaimachine te beschikken, om met je aankopen direct aan de slag te kunnen gaan!

 

Voor alle mercerie, zoals scharen, naalden, spelden,... kan je zeker ook bij ons je ding vinden. Wij verdelen voornamelijk Prym artikelen, een degelijk merk!

 

Onlangs startten wij ook met het verdelen van Silhouette Cameo toestellen, Cricut persen en alle nodige accessoires. Daarnaast kan je ook een ruim aanbod, flex, flock én vinyl terugvinden in onze winkel!

 

Ook voor de leukste workshops moet je in de Stoffenschuur zijn!