Cricut EasyPress Mat 30.5x30.5cm

€27,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Cricut EasyPress Mat 12×12 Inch

Bescherm uw oppervlak en bereik elke keer een perfecte inbrandtoepassing met deze essentiële Cricut EasyPress Mat 12×12 Inch.
De duurzame afdekking biedt thermische geleidbaarheid en gelijkmatige warmte verdeling. Een speciale binnenvoering voert vocht af voor schone en droge warmte. Het foliemembraan weerkaatst warmte op uw project en voorkomt vochtdampoverdracht, terwijl het siliconenschuim isolatie biedt en uw oppervlak beschermt tegen schadelijke hitte.
Tot slot sluit de zachte, beschermende bodembarrière lagen aan elkaar voor onberispelijke resultaten.

Mat is ook perfect voor het persen van naaiprojecten. Bescherm uw oppervlak en bereik foutloze opstrijktoepassingen met deze essentiële Cricut EasyPress ™ -gezel. Afmeting is ideaal voor de kleinere projecten zoals babykleding, accessoires, hoeden en nog veel meer.   Ontworpen om te werken met Cricut EasyPress ™ voor perfecte opstrijktransfers. Innovatieve constructie elimineert vocht en geeft warmte aan uw strijkontwerp, Shields uw werkoppervlak van schadelijke hitte en vocht, ook perfect voor het persen van naaiprojecten.

Deze mat is uitermate geschikt voor bij gebruik met de Cricut Easypress. Heeft u deze nog niet? lees dan snel verder:

Cricut Easy Press 30cm x 25cm pers met de makkelijke instellingen tot aan 205°C (400F) levert een perfect resultaat in uiterlijk 60 seconden. De Easy Press combineert de snelheid van een industriele pers met het gemak van een strijkijzer, een snelle en duurzame applicatie tot gevolg!

Daarnaast werkt u veilig, de Easy Press rust op een base die ervoor zorgt dat uw werkopperkvlak beschermd tegen de warmte. En na een periode van rust gaat de Easy Press automatisch uit, u kunt hem dus niet vergeten! De Cricut Easy Press 2 is licht van gewicht, makkelijke te vervoeren, makkelijk op te bergen en compatible met alle merken iron-on materiaal.

Algemene info van de Cricut Easy Press 30cm x 25cm:

  • 30 cm x 25 cm (12″ x 10″), ideaal voor T-shirts, tassen, kussens, schorten etc.
  • Profesionele iron-on resultaten in 60 seconden of minder
  • Geavanceerd ontworpen plaat met een ceramische gecoat oppervlak
  • Instelbare temperatuur tot maximaal 205°C
  • Eenvoudig te bedienen, snel te gebruiken
  • Geisoleerde base, automatische uitschakelfunctie
  • Lichtgewicht, makkelijk te vervoeren, makkelijk op te slaan
  • Toepasbaar op alle iron-on materialen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen